Predici

Mesajul din ultima duminică

Serii de mesaje

Descoperă Sărbătoarea Corturilor

Toate elementele Sărbătorii Corturilor sunt o imagine a Împărăției lui Dumnezeu. Descoperă care sunt aceste elemente și ce anume vorbesc despre viața poporului lui Dumnezeu în Împărăția Sa!

Descoperă Apocalipsa

Apocalipsa 16 – Ultimele judecăție ale lui Dumnezeu

Dumnezeu pregătește acest pământ pentru întoarcerea Împăratului Isus. Dar înainte de aceasta El judecă omenirea în 7 etape, cu 7 judecăți pentru toate păcatele și nelegiurile ei! În ce constau aceste judecăți? Cum Dumnezeu judecă? Ce se va întâmpla înainte de întoarcerea Împăratului Isus pe pământ?

Apocalipsa 15 – Biruitorii fiarei

Fiara din Apocalipsa, Antihrist, duhul de minciună care amăgește pe majoritatea de pe acest pământ a fost totuși biruit de un mic număr de oameni. Cine sunt ei?

Pentru a privi unul din mesajele, fă click pe denumire:
Biruitorii fiarei, partea 1
Biruitorii fiarei, partea 2

Apocalipsa 14 – Întorsătură crucială

Dacă până la sfârșitul capitolului 13 lucrurile au mers din rău în mai rău, atunci de la capitolul 14 din Apocalipsa se încep victoriile spirituale.

Sărbătorile Domnului

PAȘTELE ȘI AZIMILE

Prima sărbătoare care a dat-o Dumnezeu poporului Său, este sărbătoarea Azimilor care începe cu seara de Paști. Azimile sunt pâinile fără drojdie, un simbol al adevărului fără minciună. Sărbătoarea Azimilor nu este doar pentru poporul evreu din acele timpuri ci este o imagine a vieții fiecărui credincios în toate timpurile. Descoperă în această serie care e scopul acestei sărbători și esența ei.

Apocalipsa 6,7,8 – Cele 7 peceți

Înainte de sfârșit, Domnul Isus va rupe 7 peceți, care reprezintă 7 evenimente ce vor avea loc înainte de sfârșit.

 

Back To Top